ACCESS BARS CLASS

Access Bars Class

Access Bars™ zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende punt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en nog  veel meer

Een Access Bars Class duurt 1 dag en er zijn geen voorwaarden aan het volgen van een Bars Class. Jouw investering in jezelf voor deze Bars Class bedraagt €300 en bij herhaling €150. Kinderen tot 16 jaar doen gratis mee en tussen 16 en 18 jaar geldt de halve prijs, uiteraard in afstemming met de Bars Facilitator en vergezeld door een betalende volwassene.

Na het volgen van een Access Bars Class ben je een officiële Bars Practitioner. Je mag Bars sessies geven aan iedereen die het graag wil ontvangen. Je ontvangt meer informatie hierover in je Access Bars Class.

Na het volgen van de Access Bars Class kun je gebruik maken van de Swap avonden die regelmatig georganiseerd worden, zodat je de aangeleerde vaardigheden kunt blijven oefenen. Hoe gaaf is dat?

Er zijn meerdere mogelijkheden als locatie voor een Bars Class:

  • in mijn praktijk in Eindhoven
  • op een andere locatie in Eindhoven of regio
  • op jouw locatie, bijvoorbeeld als jezelf een groepje hebt van 2 of meer personen

Er zijn meerder momenten beschikbaar in een jaar voor het volgen van een Bars Class. Neem gerust contact met me op voor meer details over data en mogelijkheden.

Kies welke datum past voor jou. Wil je graag een andere datum kies dan “Anders”.

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Dat kan door te bellen op 06-55983532 of mail naar corne@cornesimons.nl.

Aanmelden met jouw keuze van datum, doe je door het onderstaande formulier in te vullen en op de knop Versturen te drukken.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

11 januari 20207 februari 20205 maart 20204 april 20201 mei 20204 juni 202025 juli 202014 augustus 20203 september 20209 oktober 20207 november 20203 december 2020Anders

Verzendcode (*) captcha

(*) Verplichte velden

Reacties zijn gesloten.