ACCESS BARS

Access Bars sessie

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access Bars®.

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.

Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven. De resultaten na een Bars sessie zijn bij iedereen verschillende en het kan zelfs tot 3 a 4 weken duren voordat enige verandering merkbaar wordt.

Resultaten die je na een Bars sessie kunt ervaren:

  • het gemaal in mijn hoofd was weg;
  • beheersing van stress;
  • hoofdpijn en migraine verdwenen;
  • verhoging van energie;
  • spieren die ontspannen van kramp;
  • een mooi inzicht ontvangen;
  • …….. en nog veel meer.

Hoe werkt een Bars sessie?

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet laat ontvangen. Het is als het indrukken van de delete-knop op je computer. Alle gedachten, gevoelens en emoties die jou vastzetten, die ervoor zorgen dat je dezelfde patronen steeds maar blijft herhalen in je leven, lossen erdoor op.

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om allerlei aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angsten, spanningen, stress en nog veel meer. Op z’n slechtst zul je je voelen alsof je net een geweldige massage hebt gehad. Op z’n best kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Wil jij ook ervaren wat een Access Bars voor jou kan betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in en druk op de knop Versturen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Daarnaast kan ik jou verder begeleiden met specifieke Access Body processen zoals voor shock & trauma, nek- en rugklachten, vermoeidheid, immuunsysteem, stress en nog vele anderen die ik vanuit Access aan jou kan aanbieden.

Bellen of mailen kan ook: 06-55983532 of corne@cornesimons.nl

Vanuit liefde en dankbaarheid geldt een speciaal aanbod met korting voor een of meerdere Access Bars sessies. Jouw investering in jezelf voor één Access Bars sessie van ongeveer één uur bedraagt €77 en/of voor drie Access Bars sessies bedraagt de investering €197.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

Verzendcode (*) captcha

(*) Verplichte velden

Bekijk hier een YouTube filmpje over Access Bars.

Reacties zijn gesloten.