ACCESS FACELIFT

Access Facelift sessie

Heb jij altijd al geweten dat schoonheid van binnenuit komt en dat alles energie is? Door blokkades op te lossen en diep op celniveau in te werken, los je oneffenheden, rimpels en andere disbalansen op in je lichaam. Op weg naar heelheid!

Access® Energetic Facelift is een geweldige manier om het lichaam te versterken en de gevolgen van veroudering te keren. Door te werken met energieën waar jij en je lichaam toegang tot hebben, zet je deze omkering in gang en vinden er positieve veranderingen plaats in je hele lichaam.

Het kan onder andere gebruikt worden voor:
– het bewerkstelligen van een algehele lichaamslift
– het ontdoen van de effecten van veroudering
– het verjongen en verstrakken van de huid
– het na behandelen en sneller herstel van cosmetische chirurgie

De Access Energetic Facelift gezichtsbehandeling is een geweldige manier om het gezicht te verjongen en om het vertoon van veroudering terug te draaien; deze techniek kan een gelijksoortig effect door het gehele lichaam creëren: een full-body lift.

Met de Access Energetic Facelift worden alle lichaamscellen, en daarmee ook die van de huid, uitgenodigd om te verjongen. Dat gebeurt door met de handen op bepaalde plaatsen op het lichaam specifieke energieën te laten stromen. Daarbij wordt de energie van de persoon uitgenodigd om te verjongen. Zowel de energie als het lichaam krijgen een facelift. Het gezicht gaat er stralender en levendiger uit zien en zo voelt het lichaam zich ook! Wat is er nog meer mogelijk?

Wil jij ook ervaren wat een Access Energetic Facelift voor jou kan betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in en druk op de knop Versturen. Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bellen of mailen kan ook: 06-55983532 of corne@cornesimons.nl

Vanuit liefde en dankbaarheid een speciaal aanbod van één Access Energetic Facelift sessie met jouw investering in jezelf van €67 en/of drie sessies voor €187.

Een Facelift sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

Verzendcode (*) captcha

(*) Verplichte velden

Een kort filmpje over Access Energetic Facelift tref je hier aan.

Reacties zijn gesloten.