Hoe gaaf is dit?

In mijn leven heb ik het nodige voor mijn kiezen gehad en vroeg me vaak af van wie het was. Regelmatig kwam ik dan bij mensen uit die dicht bij me stonden en dit vroeger onbewust in mijn rugzak hadden gestopt. Wisten zij veel dat ze dat aan het doen waren, totdat ik ontdekte dat het mogelijk was om daar anders mee om te gaan.

Door de energie, als ik me geraakt voelde, door me heen te laten stromen en uit het drama te blijven ontstond er een heel ander gevoel in mijn lichaam. Natuurlijk mag het even minder fijn voelen in je lichaam, zeker wel. Toelaten van dat gevoel, door je heen laten stromen, loslaten en geen verhaal aan ophangen heeft mij geholpen om hier heel anders mee om te gaan. Bewuste keuzes maken van hoe je je wil voelen heeft mij heel sterk geholpen. Een leven creëren op een manier die bij mij past, zonder al hetgeen ik heb meegemaakt. Het verleden kan ik me steeds makkelijker herinneren als een gebeurtenis in mijn leven zonder daar allerlei labels op te plakken. En door dagelijks te oefenen wordt het steeds eenvoudiger om terug te gaan naar de energie die ik wel wil meedragen. Een energie die een andere frequentie heeft en de dingen naar me toebrengen die ik wil creëren in het leven. Ik voel me elke dag gelukkig op de reis van mijn leven.

De Access Bars sessies die ik heb mogen ervaren hebben daar voor mij een grote invloed op gehad. Vanuit mijn hart kan ik met jullie delen dat ik me na elke Access Bars sessie onder andere meer ontspannen, lichter, innerlijk gelukkiger en vrediger voel. Soms kan ik het nog niet geloven wat er allemaal gebeurt, genieten doe ik super veel van en wat is er nog meer mogelijk?

Een week of drie geleden had ik een student van het hoger onderwijs in mijn praktijk en had hem een Access Bars sessie gegeven. Na twee weken zag ik hem weer en hij vertelde mij het volgende: “ik heb me de week na de Access Bars sessie zo positief en ontspannen gevoeld, ik kan me niet herinneren wanneer ik me zo fijn voor de laatste keer heb gevoeld in mijn leven”.

Hoe super gaaf en bijzonder is dat?

Wil jij ook ervaren wat een Acces Bars sessie met jou kan doen, boek dan nu hieronder jouw Bars sessie voor het einde van de maand april zodat je kunt profiteren van de korting die deze maand geldt.

Boek jouw Bars sessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *