Wil jij het weten?

Een tijdje geleden sprak ik een collega therapeut over het onderwerp vetzuren. Een boeiend verhaal wat ze vertelde en hoe essentieel de balans is voor je gezondheid en welzijn. In het Westen eten mensen regelmatig voeding waar veel Omega-6 in zit en die kan juist voor ongemakken zorgen. Omega-6 tref je onder andere aan in koekjes en snacks. In tegenstelling tot Omega-3 die je zoal aantreft in vette vis en lijnzaadolie. Het gaat om de balans in vetzuren. Een ideale verhouding tussen Omega-6 en Omega-3 hoort in de buurt te komen van 3:1. Bij het merendeel van de mensen tref je verhoudingen aan van 10:1 of 40:1. Deze onbalans kan effecten hebben op je gezondheid.

De therapeut stelde me daarna onderstaande twee vragen:
1. is gezondheid belangrijk voor jou?
2. als er een test zou zijn waarmee je kunt meten of hetgeen je dagelijks eet, voldoende bijdraagt voor een goede gezondheid. Zou je deze test dan willen doen?

Natuurlijk gaf ik een ja op beide vragen, METEN = WETEN.

Ik eet al meer dan 25 jaar biologisch en gezond. Kom maar op met die test. Ik heb de Balance Test gedaan, die nog geen 5 minuten duurde. Ongeveer twee weken later had ik de uitslag en het rapport met uitleg binnen. Wat schetst mijn verbazing, een verhouding van 5,1:1 Dat was anders dan ik verwacht had. Ik heb meteen actie ondernomen en de schouders eronder gezet. Op naar een verbeterde Omega-6:Omega-3 verhouding en dat gaat me lukken.

Na de uitslag ging ik aan de slag met een olie, bestaande uit wilde visolie gecombineerd met een polyfenol olijfolie . Na ongeveer 120 dagen heb ik de test opnieuw gedaan. Het resultaat mocht er zijn 1,8:1. Ik was trots op mezelf en voelde dankbaarheid.🙏

Ik realiseer me opnieuw hoe bijzonder het is dat het lichaam de kracht heeft om het herstellend vermogen aan te spreken en in staat is om met de juiste aanvullingen het evenwicht te herstellen🌟

Testen onder een grote groep van mensen hebben aangetoond dat slechts 5% van de mensen uit de testgroep een Omega-6 en Omega-3 verhouding heeft van 3:1 of lager. Voor een grote groep mensen betekent dit dat er een substantiële verbetering mogelijk is. Daarnaast is gebleken dat na 120 dagen 95% van de mensen in staat is om een verbeterde Omega-6:Omega-3 verhouding te krijgen die dicht in de buurt komt van 3:1 of lager. En dat door gebruik van een gebalanceerde visolie.

Wil jij weten of jouw vetzuren in balans zijn? Klik dan op onderstaande button.

We nemen samen de test af en er zijn meerdere opties dat het voor jou GRATIS kan zijn. Daarna stuur ik de test op naar het laboratorium en na ongeveer twee tot drie weken ontvang je de uitslag met een rapport en uitleg. Dan weet je hoe het ervoor staat met jouw vetzuren balans. Samen kijken we wat dan nodig en gewenst is voor jouw balans op weg naar een verbetering van jouw gezondheid en welzijn🧡

Ja, ik wil een Balance Test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *