ERVARINGEN

Ik wil voor elke persoon, die zich in moeilijke tijden aanmeldt, in het hier en nu samen onderzoeken en mij volledig inzetten om de genezingskracht van het lichaam te hervinden, zodat de persoon in bewustwording de regie over zijn gezondheid en welzijn in eigen hand kan gaan nemen.
Corné Simons

soap-1417687

Marieke
In een hele korte periode heeft Corné mij begeleid naar dat wat ik eigenlijk al wist. En in combinatie met de NES Health ga ik nu de voor mij juiste stappen zetten op mijn levenspad. A “healer” is not someone that you go FOR healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself. Dankjewel Corné.

Gerrie & Ben
Onze ervaringen met NES Health zijn zeer positief. Ongemerkt wordt er precies wat er aan de hand is blootgelegd en op een positieve manier omgebogen, waardoor je opgeruimd verder kunt met je leven. Daarbij krijg je begeleiding en handreikingen waarmee je minder terugvalt in je oude patronen. Zonder dat het pijnlijk en vervelend is ruim je op. Je komt heerlijk in je zelf, in je ZIJN. Mocht je toch een vervelende situatie meemaken dan kun je het beter handelen en blijf je er geen weken mee lopen. Wij danken je voor het wederzijdse vertrouwen en begrip en het belangrijkste het luisterende oor dat je hebt.

Miranda
Corné is heel integer en laat je zelf nadenken door de juiste vragen te stellen. Hij luistert zonder oordeel en geeft je alle ruimte voor je eigen keuzes. De combinatie met natuurgeneeskundige behandelingen heeft voor mij meerwaarde gehad.

Vivian
In een korte periode heb ik met behulp van een aantal intensieve coachsessies positieve stappen gezet in mijn leven. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me snel op mijn gemak. Zelf had ik de controle om mijn grenzen aan te geven en het tempo te bepalen. Corné heeft me bewust gemaakt van het belang van het veranderen van oude patronen en geholpen met het loslaten van gebeurtenissen in het verleden. Dankzij de gesprekken ga ik met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Ineke
Corné is een prettig persoon, ter zake kundig en geeft veel vertrouwen en beweegt eenvoudig mee in de sessie. Door de behandeling heb ik meer inzicht in mezelf, mijn gedrag en mijn patronen gekregen.

Robbin
Ik heb de consulten als heel prettig ervaren. Corné heeft een open en warme uitstraling, waardoor ik me al gauw op mijn gemak voelde. Hij luisterde heel aandachtig en heeft me goed op weg geholpen. Corné wist me op een heel prettige manier tot zelfinzichten te laten komen. Door de problemen stuk voor stuk aan te pakken voel ik me nu een stuk steviger in mijn schoenen staan.

Floor
Corné heb ik ervaren als een warm persoon die anderen in hun waarde laat. Dit heb ik zeer gewaardeerd. Tijdens de consulten was er veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Dit kwam deels door mijzelf, maar met veel hulp van jou. Bedankt hiervoor, Corné.

Marije
Een aanrader, respectvol, fijne rustige energie, op een krachtige manier tot bewustwording bij mezelf gekomen, patronen doorbroken en veel gezonder gaan leven fysiek en mentaal, veel ballast kwijtgeraakt en mijn mindset is sterk verbeterd.

GRATIS INZICHT SESSIE

Reacties zijn gesloten.