OVER MIJ

Over mij

Mijn naam is Corné Simons en ben geboren in 1956.

In het gezin waar ik ben opgegroeid waren vele spanningen. Als kind liep ik al snel aan tegen klachten zoals nek- en schouderpijn, hoofdpijn en soms vreemde klachten die ik op dat moment niet thuis kon brengen. Ik nam iets maar alleen wist niet wat het mij op dat moment te vertellen had. Het  bewustzijn daar ging het om. Daarnaast kwam het regelmatig voor dat er kritische stemmen mijn richting uit kwamen als teken dat ik niet goed genoeg was. Ik deed steeds meer mijn best om de liefde en aandacht van mijn ouders te krijgen en om te bewijzen dat ik wel goed genoeg was.

Het werkzame leven

In mijn werkzame leven waren het vooral de uitdagende en  complexe opdrachten die mijn aandacht trokken. In mijn jeugd had ik al geleerd hoe met spanning en stress om te gaan, wat mij in het bedrijfsleven heel veel moois heeft opgeleverd zoals mogelijkheden tot groei, warme contacten, persoonlijke ontwikkeling en uitdagende jobs. Eind 2011 na een nieuwe reorganisatie kreeg ik te horen dat ik mocht vertrekken. Het voelde als een bevrijding van iets waar ik in gevangen zat en waar ik uit wilde komen om een andere route te lopen. Daar was een traumatische ervaring zoals het ontslag voor nodig. Bij het overhandigen van de ontslagbrief ging er een warme gloed door mijn lichaam heen. Dat was een duidelijk signaal en daar had ik naar te luisteren en serieus aandacht aan te besteden. Er was iets anders voor mij weggelegd in het leven, waar ik naar te luisteren had. Na het ontslag kwam ik in een van de moeilijkste fases van mijn leven terecht, een burn-out. Afscheid nemen van een werkomgeving waar ik heel lang deel van was geweest viel me heel zwaar, alhoewel ik voelde dat het nodig was om die stap te zetten. Ik had hier een groot deel van mijn werkzame leven met heel veel plezier gewerkt.

De signalen van het lichaam

Het lichaam protesteerde en gaf opeens allerlei vreemde klachten en signalen. Ik had nek- en schouderklachten en voelde me uitgeput, leeg, doodmoe, boos en verdrietig. Ik heb de tijd genomen om dit trauma en deze burn-out te verwerken en tot rust te komen. Het lichaam wilde in een andere stand iets anders, namelijk een nieuwe baan zoeken. Ik was immers bekend met alsmaar doorgaan en dat was wat mijn lichaam graag wilde.

Bewustzijn en de ommekeer in het leven

Na een vakantie in Andalusië en ondersteuning van lieve mensen en therapeuten om mij heen heb ik lichtpuntjes gezien op weg naar een ander leven. Een leven in vrijheid, een leven vanuit mijn hart, een leven vanuit liefde, een leven vanuit dankbaarheid, een leven vanuit aandacht, een leven vanuit verbondenheid met mezelf en de ander. Iets wat ik al heel lang voelde kwam dichterbij. Door steeds meer bewustzijn werden nieuwe deuren geopend. Steeds vaker maakte ik contact met de energie van mijn bijdrage en liefde in het leven. Het begeleiden van mensen op weg naar nog meer bewustwording, gezondheid en welzijn.

Door de balans in mijn leven terug te vinden en mijn klacht om te zetten naar mijn kracht, heb ik mijn droomleven gemanifesteerd. Die reis is ook voor jou weggelegd en die start als jij jezelf toestemming geeft om het echt te gaan doen.

Dankbaar voor begeleiding

De mensen die mij begeleid hebben naar mijn liefde in het leven, die mij inzicht en helderheid in mezelf hebben laten zien dat ik helemaal mezelf mag zijn om het allerhoogste uit mezelf te halen, die mensen ben ik nog steeds super dankbaar.

Stress en spanning heb ik weten om te buigen tot mijn kwaliteiten in het leven, die ik nu kan inzetten bij de begeleiding van mensen op weg naar hun dromen in het leven. Een leven naar meer bewustwording,  gezondheid en welzijn.

De droom gaan leven

Ik gun jou ook dat je jouw droomleven gaat manifesteren, zodat je datgene kunt gaan doen wat je vanuit je hart graag wil doen. Datgene gaan doen wat jij hier te doen hebt in het leven. Jouw droom gaan leven en jouw bijdrage leveren aan de mensen op deze prachtige aardbol. Daar krijg je energie van en het geeft je heel veel voldoening en levensvreugde. Helemaal mogen ZIJN wie je bent en dat bijdragen aan deze prachtige aardbol.

In 2013, na de afronding van een coach en stresscounseling opleiding, heb ik mijn eigen praktijk gestart. Door te starten kwamen er helderheden en inzichten naar nog meer bewustzijn. Daarna heb ik me nog meer verdiept in de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aangevuld met de medische- en psychosociale basiskennis.

In het dagelijks leven besteed ik aandacht aan bewustzijn, gezondheid, beweging, meditatie en yoga. Afstemming en dankbaarheid heb ik geïntegreerd in mijn dagelijks leven.

Wil je ervaren wat ik voor jou kan betekenen op weg naar jouw leven, boek dan hieronder jouw gratis inzichtsessie van ongeveer 20 minuten via Skype door op de oranje button te klikken.

GRATIS INZICHT SESSIE

Reacties zijn gesloten.